Opvangdagen: ma- di - do - vr en woensdagochtend
Huisdieren: geen
Wijk: Groenewoud
Wijk: Groenewoud
Leeftijd kinderen: 0 t/m 12 jaar

Mariette van Loon

Hallo, ik ben Mariette van Loon, geboren in 1967 en getrouwd. Ik heb twee zonen, geboren in 1992 en in 1999 en een dochter geboren in 1994. Sinds september 2000 ben ik, met veel plezier, gastouder en heb ik al heel wat kindjes opgevangen. Voor 2000 was ik leidster op een peuterspeelzaal. Bij mij kunnen kindjes van alle leeftijden terecht voor voorschoolse opvang, dagopvang en naschoolse opvang. Ik vind het elke dag weer heerlijk om al die kleintjes om me heen te hebben en te zien hoe gezellig ze met elkaar omgaan. De kindjes een fijn, veilig thuisgevoel geven, vind ik belangrijk. 

Graag werk ik met een “vast” dagritme. Rond 10.00 uur zingen we liedjes en eten we fruit, 12.00 uur lunch, daarna gaan de kleintjes slapen. Om 15.00 uur haal ik de na- schoolse kindjes van school. Ik vind het o.a. erg  leuk om met de kinderen te knutselen, lekker buiten te spelen en spelletjes te doen.

Het is voor mij belangrijk om open en eerlijk naar de ouders toe te zijn en ik vind het fijn als de ouders dat ook naar mij toe zijn.
Ik hoop nog jaren met veel plezier kindjes op te vangen.