Gastouders Tilburg Zuid

In Tilburg Zuid vind je, via Kinderopvang Thuis, verschillende lieve gastouders die jouw kindje met open armen ontvangen. Of je nou een gastouder zoekt in Groenewoud, de Blaak of Trouwlaan; er is altijd een gastouder te vinden bij jou in de buurt. Handig wanneer jij niet ver hoeft te rijden om te kind te brengen en halen. En een prettig idee voor je kind dat het in een bekende omgeving opgevangen wordt. Wellicht zelfs wel met vriendjes en vriendinnetjes uit de buurt!

Gastouders in Tilburg Zuid waar jouw kind zich snel thuis voelt
Gastouderbureau Kinderopvang Thuis heeft verschillende gastouders in Tilburg Zuid die alle dagen van de week kleinschalige, persoonlijke en huiselijke opvang bieden. Een plek waar jouw kind zich snel vertrouwd en thuis voelt. Samen met de gastouder en andere kinderen leuke dingen doen, maar ook rust en regelmaat, net zoals dat thuis gaat.

Opvang bij jou thuis
Alles gastouders zijn flexibel en bieden meerdere dagen per week opvang aan. Dus heb je onregelmatige werktijden, dan kun je hier met de gastouder vaak goede afspraken over maken. En wist je dat er ook gastouders zijn die opvang bieden bij jou in huis? Je hoeft je kinderen dan niet naar de gastouder te brengen, maar hij/zij komt dan bij jou thuis oppassen. Allemaal dingen om over na te denken en die we graag met je bespreken voordat wij een geschikte gastouder voor je gaan zoeken.

Maak kennis met de gastouders in Tilburg Zuid:

Demitria Sep van Erp

Opvangdagen: ma t/m do 7:00 - 17:30u
Huisdieren: geen
Wijk: Groenewoud
Leeftijd kinderen: 0 tot 12 jaar (tot groep 8)

Demitria Sep van Erp

Hallo, ik ben Demitria en ik heb zelf 3 kinderen. Een zoon uit 1985 en 2001 en een dochter uit 1987.
Ook heb ik verder 4 kleinkinderen kleindochter uit 2013, haar broertjes uit 2015 en uit 2017 en nog een kleinzoon uit 2018.

Ik ben al 15 jaar gastouder en vind het belangrijk dat kinderen zich bij mij veilig en thuis voelen.

Graag ga ik met ze naar buiten als het weer het toelaat, naar een speeltuin of park.
Binnen kunnen ze spelletjes doen, knutselen of wat kleuren tekenen. Of waar ze zin in hebben.

Contact met de ouders vind ik ook belangrijk en als er iets is dat we daar over kunnen praten.

Harriët Dielen-van Cleef

Opvangdagen: ma t/m vr
Huisdieren: geen
Wijk: Trouwlaan
Leeftijd kinderen: 0 t/m 12 jaar

Harriët Dielen-van Cleef

Ik vind het belangrijk om mezelf te zijn, om de kinderen geborgenheid, warmte, liefde, stabiliteit te geven en om de kinderen de kans te geven om zelf te kunnen komen. Samen spelen en samen delen is belangrijk, maar ook duidelijkheid is belangrijk. Praten met de kinderen en aangeven wat wel en niet mag. 

Alle kinderen zijn welkom in alle leeftijden. Kinderen die gebruik willen maken van voor en naschoolse opvang zullen wel zelf moeten komen en zelf naar school kunnen gaan. Ik kan van maandag tot en met vrijdag opvang bieden. Ook flexibele opvang is mogelijk.

Ik vind het leuk om met de kinderen te knutselen, puzzelen, lezen, dansen, kleuren, buiten spelen, enz.

Met ouders vind ik het belangrijk om goed te communiceren. We kunnen dan bespreken wat de regels thuis zijn en de regels bij de gastouder. Zo weten ouders en kinderen wat wel en niet mag en kunnen problemen besproken worden.

Mariette van Loon

Opvangdagen: ma- di - do - vr en woensdagochtend
Huisdieren: geen
Wijk: Groenewoud
Leeftijd kinderen: 0 t/m 12 jaar

Mariette van Loon

Hallo, ik ben Mariette van Loon, geboren in 1967 en getrouwd. Ik heb twee zonen, geboren in 1992 en in 1999 en een dochter geboren in 1994. Sinds september 2000 ben ik, met veel plezier, gastouder en heb ik al heel wat kindjes opgevangen. Voor 2000 was ik leidster op een peuterspeelzaal. Bij mij kunnen kindjes van alle leeftijden terecht voor voorschoolse opvang, dagopvang en naschoolse opvang. Ik vind het elke dag weer heerlijk om al die kleintjes om me heen te hebben en te zien hoe gezellig ze met elkaar omgaan. De kindjes een fijn, veilig thuisgevoel geven, vind ik belangrijk. 

Graag werk ik met een “vast” dagritme. Rond 10.00 uur zingen we liedjes en eten we fruit, 12.00 uur lunch, daarna gaan de kleintjes slapen. Om 15.00 uur haal ik de na- schoolse kindjes van school. Ik vind het o.a. erg  leuk om met de kinderen te knutselen, lekker buiten te spelen en spelletjes te doen.

Het is voor mij belangrijk om open en eerlijk naar de ouders toe te zijn en ik vind het fijn als de ouders dat ook naar mij toe zijn.
Ik hoop nog jaren met veel plezier kindjes op te vangen.

Edith Heefer

Opvangdagen: ma – di – do
Huisdieren: geen
Wijk: De Blaak
Leeftijd kinderen: 0 tot 4 jaar

Edith Heefer

Hallo, ik ben Edith Heefer (1964), gehuwd en heb één zoon (2002).
Sinds 2000 ben ik gastouder en ik doe dit nog steeds met heel veel plezier.

Ik vind het belangrijk om de kinderen een veilig, prettig en warm thuisgevoel te geven. Om ze de ruimte te bieden zich als een persoonlijk individu te kunnen ontwikkelen. Met plezier onderneem ik met de kinderen allerlei activiteiten op hun eigen niveau zoals, samen knutselen, puzzelen, buiten spelen, dansen en zingen, voorlezen, enz....

Ik woon in een groene omgeving met speeltuintje en vind het heerlijk om met de kinderen buiten te spelen en te wandelen.
Ook een goede communicatie tussen ouders en gastouder vind ik belangrijk.

Hannie Weijters

Opvangdagen: ma - di - do 7.30 - 18.00u
Huisdieren: geen
Wijk: De Blaak
Leeftijd kinderen: 0 t/m 12 jaar

Hannie Weijters

Zoek je gastouders in een andere wijk dan in Tilburg Zuid?

Bekijk hier de gastouders in Tilburg Centrum, Tilburg Noord,
Tilburg West en Tilburg Reeshof