Gastouders Sprang-Capelle en Waspik

Wanneer je een gastouder in Sprang-Capelle en Waspik zoekt, ben je bij Kinderopvang Thuis aan het juiste adres. Niet alleen wanneer je een gastouder zoekt, maar ook wanneer je zelf iemand gevonden hebt, ondersteunen wij je graag bij het formaliseren van alle afspraken. Ook ondersteunen wij de gastouder bij het verkrijgen van de juiste papieren. Neem altijd vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden rondom gastouderopvang te bespreken. We kunnen je dan ook gelijk een actueel overzicht geven van alle gastouders in Sprang-Capelle en Waspik.

Kleinschalige gastouderopvang
Gastouderopvang van Kinderopvang Thuis is huiselijk en kleinschalig. Maximaal 6 kindjes per gastgezin. Het kan dus zomaar zijn dat je kind samen met kinderen van school of kinderen uit de buurt bij de gastouder wordt opgevangen. Dit is fijn, bekende en vertrouwde gezichten dragen er aan bij dat je kind snel zal wennen bij de gastouder. Voor je het weet, heeft je kindje allemaal nieuwe vriendjes gemaakt in het dorp!

Alle gastouders die aangesloten zijn bij Kinderopvang Thuis zijn in het bezit van een relevant diploma en kinder-EHBO. En alle gastouders en hun huisgenoten bezitten over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Daarnaast brengen we periodiek een bezoek aan de gastouder (op locatie waar de opvang plaatsvindt) om te controleren of alles in orde is. Een schone, veilige en huiselijke omgeving zijn noodzakelijk om kwalitatieve gastouderopvang te kunnen bieden.

Flexibel en vertrouwd
Wanneer je kiest voor gastouderopvang is er vaak veel mogelijk. Samen met de gastouder maak je duidelijke afspraken over de opvang. Welke opvangdagen, eventuele flexibiliteit wanneer je onregelmatig werkt, de dagelijkse breng- en haaltijden. Daarnaast wil de gastouder jouw kind uiteraard goed leren kennen. Wat is zijn/haar favoriete spelletje, hoe wil je kind het liefste getroost worden wanneer het verdrietig is. Maar ook of je kindje nog slaapt tussen de middag. Kleine dingen die bijdragen aan een goede band tussen de gastouder en jouw kind zodat hij/zij zich er snel thuis voelt.

Maak kennis met de gastouders in Sprang-Capelle en Waspik:

 

No Results Found

The posts you requested could not be found. Try changing your module settings or create some new posts.