Lisa Tritten

Gastouder Lisa Tritten
Opvangdagen: ma t/m vr
Huisdieren: geen
Wijk: Sprang- Capelle
Leeftijd kinderen: 0 tot 4 jaar

Lisa Tritten

Mijn naam is Lisa Tritten en ik ben geboren in 1991.
Ik woon op de Waspiksedijk 22 te Sprang-Capelle (gemeente Waalwijk).

Opleiding
In 2010 heb ik mijn diploma ‘Pedagogisch Medewerker’ behaald op het ROC te Tilburg. Tijdens en na mijn studie heb ik 4 jaar gewerkt op een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang te Raamdonksveer en Oosterhout (NB).
Momenteel volg ik de HBO opleiding ‘Kind- en Ontwikkelingspsychologie’ te Utrecht, omdat ik mezelf verder wil verdiepen in de ontwikkeling van kinderen van 0 t/m 18 jaar. Binnenkort ga ik deze opleiding afronden.Tevens heb ik me gecertificeerd voor ‘Eerste Hulp bij Kinderen’ en volg ik regelmatig een cursus of training, om op de hoogte te blijven over de nieuwste ontwikkelingen in de kinderopvang.

Groetjes, Lisa