Gastouders Baarle-Nassau

Kinderopvang Thuis heeft enthousiaste en lieve gastouders in Baarle-Nassau waar jouw kind van harte welkom is. Gastouders die de opvang van jouw kind verzorgen terwijl jij met een gerust hart naar je werk of studie kunt. Kinderen kunnen hier lekker spelen met andere opvangkindjes, liedjes zingen, knutselen, een boekje lezen of samen met de gastouder naar buiten. Lekker wandelen in het bos of konijnen en geitjes knuffelen. Elke dag is anders. Net zoals thuis. 

Huiselijke sfeer
De gastouders in Baarle-Nassau bieden kleinschalige opvang in een huiselijke sfeer. Doordat de opvang kleinschalig is, kan de gastouder alle aandacht goed verdelen over de kinderen. Daardoor voelt jouw kind zich vast en zeker dan ook snel thuis. In korte tijd leert de gastouder jouw kind goed kennen (en andersom natuurlijk) en kan zij de opvang daarop afstemmen. Op deze manier kan de gastouder een grote rol spelen in de ontwikkeling van jouw kind. En het kan zomaar zijn dat jouw kind regelmatig tegelijk met een ander kindje komt, waardoor er bij de gastouder heuse vriendschappen ontstaan. Zo wordt het bij de gastouder alleen maar leuker.

Het is een feestje bij de gastouder
Gastouderopvang vindt vaak plaats bij de gastouder thuis. En wat een bofkont ben je dan als kindje wanneer jouw gastouder geitjes in de wei heeft staan, konijntjes heeft of een lieve kat heeft rondlopen. Dit maakt een middag bij de gastouder echt tot een feestje.

En wist je dat gastouders vaak het hele jaar door beschikbaar zijn? En mocht je gastouder uitvallen of met vakantie gaan, dan hoef je zelf niets te regelen. Kinderopvang Thuis garandeert de opvang van jouw kind. Hoe fijn is dat!

 

Maak kennis met de gastouders in Baarle-Nassau:

Marlies van Loon

Gastouder Marlies van Loon
Opvangdagen: Ma - di - do
Huisdieren: Geitjes in de wei
Wijk: Baarle Nassau
Leeftijd kinderen: 0 tot 4 jaar
Kinderen bij gastouder Marlies van Loon

Marlies van Loon

Sinds 1993 ben ik werkzaam als gastouder. In al die jaren heb ik veel ervaring opgedaan.
Ik woon in het buitengebied van Baarle-Nassau. Samen met Stan (1963).
Onze kinderen Richard (1988) en Charlotte (1990) wonen niet meer thuis.
Intussen zijn we trotse opa en oma van 4 kleinkinderen.

Wat vind ik belangrijk?

  • De kleinschaligheid, maximaal 5 kindjes van 0 tot 4 jaar. Zo heb ik veel persoonlijke aandacht voor ieder kind.
  • Ieder kind is uniek en moet zichzelf kunnen zijn. Daarnaast moeten ze zich kunnen ontwikkelen in hun eigen tempo.
  • Rust en regelmaat, zeker voor de allerkleinste!

Wat maakt mij een unieke gastouder?

Ik vind het belangrijk om met de kinderen buiten te zijn.
Kijken naar de geitjes in onze wei.
Naar het bos te wandelen om Kabouter Pin te zoeken.
Samen met de kinderen liedjes zingen, boekjes voorlezen, knutselen...etc.

Drie kenmerken die Marlies typeren als gastouder: 

  • Dagritme aanhouden van uw kind
  • Creatief bezig zijn
  • Flexibele uren

Ben je benieuwd? Wil je eens komen kijken? Dan ben je van harte welkom!
Neem snel contact op met Kinderopvang Thuis en geef aan dat je met mij kennis wil maken.

Tot ziens!

 

Nancy Andrea – van der Velden

Gastouder Nancy Andrea van der Velden
Opvangdagen: ma t/m vr
Huisdieren: Poes en buiten konijntjes en vogeltjes
Wijk: Baarle Nassau
Leeftijd kinderen: 0 t/m 12 jaar

Nancy Andrea - van der Velden

Ik ben Nancy Andrea – van der Velden (1983), Li La Leuke Opvang, getrouwd met Erwin Andrea (1976) en wij hebben 2 dochters Mila (2007) en Luna (2009). Sinds 2010 werk ik als gastouder, daarvoor heb ik ruim 9 jaar op een kinderdagverblijf in Teteringen gewerkt. Het werken met kinderen is mijn passie en vanuit die passie doe ik mijn werk. Al jarenlang komen kindjes hier met grote enthousiasme lekker spelen. Kinderen mogen zichzelf zijn en krijgen alle ruimte een eigen ik te ontwikkelen. Spelenderwijs leren we met en van elkaar. We helpen elkaar daar waar nodig is om samen groot te worden. In 2014 heb ik het VVE trajact Kiki gevolgd. Beer Kiki is een vast vriendinnetje in de opvang samen met haar vriendje Beer Koko. Kiki en Koko gaan met de kindjes op reis en door de maandelijkse thema’s leren we nieuwe woordjes, maken we kennis met rekenprikkels en door extra aandacht aan de sociale en emotionele ontwikkeling te besteden krijgen we meer zelfvertrouwen en boven alles is het gewoon heel erg leuk!

Li La Leuke Opvang is: ~ Ruime ervaring in de kinderopvang ~ Opvang in een huiselijke omgeving en kindvriendelijke buurt ~ Gezellige, creatieve, leerzame, flexibele opvang ~ Opvang waarbij oudercontact hoog in het vaandel staat

Wil je meer weten? Neem contact op met Kinderopvang Thuis om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. de koffie/ thee staat bij mij altijd voor je klaar. Tot dan! 

Renate Hoefmans

Opvangdagen: ma t/m do 6.30 tot 18.30u
Huisdieren: kat en 2 konijnen
Wijk: Baarle Nassau
Leeftijd kinderen: 0 t/m 12 jaar

Renate Hoefmans

IEDER KIND ALS STRALEND MIDDELPUNT!

Mijn naam is Renate Hoefmans ('87). Ik woon samen met Marc. We hebben 2 kinderen, Sacha ('09) & Benjamin ('12). Ik ben sinds 2006 werkzaam geweest als pedagogisch medewerker op kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang. In 2015 heb ik besloten mijn grote droom waar te maken door gastouder te worden. Ik vind het erg belangrijk om kinderen persoonlijke aandacht te geven en hierdoor op ieders eigen behoefte in te kunnen springen.

Wat maakt jou een unieke gastouder?

Ik werk seizoensgericht met de kinderen. Per thema knutselen, spelen, leren, zingen, boekjes lezen, bakken en eventuele een mooie raamschildering maken.

Drie kenmerken die Renate als gastouder typeren:

  • Lief
  • Vertrouwd
  • Ondernemend