Gastouders Tilburg Centrum

Gastouderbureau Kinderopvang Thuis heeft verschillende professionele gastouders in Tilburg Centrum in haar bestand. Samen met jou gaan we graag op zoek naar de perfecte gastouder voor de opvang van jouw kindje. We inventariseren jouw wensen en kijken welke gastouder daar het beste op aansluit. Uiteraard besluit jij samen met de gastouder of jullie met elkaar in zee gaan.

Relevant diploma & kinder-EHBO
Alle gastouders controleren wij periodiek, hebben een relevante opleiding gevolgd en beschikken over een kinder-EHBO diploma. Daarnaast vinden wij persoonlijke, kleinschalige en huiselijke opvang belangrijk zodat jouw kind zich snel vertrouwd en thuis voelt bij de gastouder. Een gastouder biedt opvang aan maximaal 6 kindjes tegelijk, hierdoor krijgen alle kinderen voldoende aandacht en kunnen zij een goede band opbouwen met de gastouder. Hierdoor kan de gastouder de opvang nog beter op jouw kind afstemmen en zo een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling en opvoeding.

Gastouders in Tilburg Centrum
De gastouders in Tilburg Centrum zijn op verschillende locaties in- en rond het centrum gevestigd. De kans is dus groot dat er een enthousiaste gastouder bij jou in de buurt te vinden is. Vaak komen hier meer kinderen uit de buurt, wellicht bekende gezichten of nieuwe gezichten zodat jouw kind gelijk nieuwe vriendjes kan maken. Samen spelen, knutselen, liedjes zingen en boekjes lezen bij de gastouder is dan helemaal een feestje!

Met de gastouder de stad ontdekken
In het centrum van Tilburg is veel te ontdekken voor de kinderen. Veel gastouders gaan er dan ook graag met de kinderen op uit. Wandelen door de stad, spelen in het park, samen een boodschap doen in de winkel of de markt bezoeken; er is altijd iets te beleven. Zo gaat leren en ontwikkelen gewoon door en is geen dag hetzelfde bij de gastouder.

Zelf een gastouder gevonden?
Hieronder kun je profielen bekijken van gastouders in Tilburg Centrum die aangesloten zijn bij Kinderopvang Thuis. Woon je in Tilburg en heb je zelf een bekende op het oog voor de opvang van jouw kinderen, maar wil je wel alles goed geregeld hebben? Ook dan kan Kinderopvang Thuis je helpen. Jullie kunnen je dan samen eenvoudig bij ons aanmelden. Wij zorgen dan voor een uitgebreide controle en maken de bemiddeling formeel. Zo weten jullie allebei waar je aan toe zijn, wel zo prettig. Daarnaast kunnen wij de gastouder begeleiden in het voldoen aan de vereiste veiligheidseisen en het behalen van de juiste certificaten.

Maak kennis met de gastouders in Tilburg Centrum:

Kim Kelderman

Opvangdagen: ma - di
Huisdieren: Kat, kippen, konijn
Wijk: Tilburg centrum
Leeftijd kinderen: 0 - 4 jaar

Kim Kelderman

Hoi!

Ik ben Kim Kelderman. Op maandag en dinsdag ben ik werkzaam. De dinsdag verzorg ik de opvang samen met mijn moeder, Esther van Kempen. Als kind kreeg ik de opvang bij ons thuis al goed mee. Vanuit daar is mijn liefde voor kinderen ontstaan en ben ik pedagogiek gaan studeren. Nu wil ik kinderen een warme en geborgen opvangplek bieden waar persoonlijke aandacht centraal staat en ieder kind de kans krijgt om zich op zijn eigen tempo te ontwikkelen. 

We bieden een gezellig huis met fijne tuin waar kippen, een konijn en een kat rondlopen. Hopelijk tot snel!

Groetjes Kim

Yoli Garcia Ortega

Opvangdagen: ma t/m vr
Huisdieren: hond en vogel
Wijk: Loven Besterd
Leeftijd kinderen: 0 t/m 12 jaar

Yoli Garcia Ortega

Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen (1995, 1997 en 2000). Ik ben creatief en doe dat ook graag met de kinderen. Ik ben van Spaanse afkomst en houdt dus ook van lekker koken. Kinderen moeten zich vooral op hun gemak voelen bij de opvang en hanteer daarom ook duidelijke regels. Ik vind een goed contact met de ouders belangrijk en maak hier altijd tijd voor.

Wil je geen gastouders in Tilburg Centrum bekijken maar juist in een andere wijk?

Bekijk de gastouders in Tilburg Reeshof, Tilburg Noord,
Tilburg West en Tilburg Zuid!