Gastouders Tilburg Centrum

Zoek je huiselijke en kleinschalige opvang in de regio Tilburg? Kinderopvang Thuis heeft gastouders die jouw kind met open armen ontvangen! En je hoeft niet zelf snel iets te regelen als de gastouder plotseling uitvalt of met vakantie is. Wij garanderen de opvang van jouw kind.

Wendy Hartmann

Opvangdagen: ma – di – do
Huisdieren: 2 konijnen (in de tuin) 1 hondje Tibbe
Wijk: Hoogvenne
Leeftijd kinderen: 0 tot 4 jaar

Wendy Hartmann

Hallo, ik ben Wendy Hartmann geboren in 1972 .
Samen met mijn 2 kinderen (2002/2004) wonen wij in Tilburg.
Sinds 2011 ben ik gastouder en vang ik kindjes op in mijn huis.
Dit doe ik in een huiselijke sfeer. Samen wandelen, boodschapje doen of samen naar de speeltuin, appelschilletjes geven aan de konijnen, samen spelen, leren delen.
Belangrijk vind ik dat de kindjes zich bij mij thuis voelen om zo lekker zichzelf te kunnen zijn om zo te mogen groeien, ontdekken en ontwikkelen.
Duidelijkheid vind ik belangrijk dit schept veiligheid.
Het leukste van dit werk is, dat ik mag mee genieten van deze kinderen in deze bijzondere levensjaren en ze onder mijn ogen mag zien groeien.
Ik houd rekening met zijn of haar ontwikkelings tempo en eigenheid en stem hierop mijn zorg af.
Tevens vind ik dit het leukste om dit te ontdekken want iedereen is anders en hoe leuk is dat.
Verder kan ik over mijzelf vertellen dat ik 2 opleidingen heb afgerond MDGO-activiteiten begeleiding en HBO tehatex docenten opleiding tekenen en handvaardigheid.
Ben een paar jaar in het basis onderwijs werkzaam geweest met het geven van creatieve work shops.
Verder ben ik een zeer toegewijde moeder .
Ik ben dol op kinderen en dieren en hou van wandelen en fotograferen en van leuke dingen doen met mijn twee kinderen.

Ben je opzoek naar kinderopvang voor u zoon of dochter van 0-4 jaar neem dan contact met mij op, mogelijk ben ik wat je zoekt.

groetjes en graag tot ziens gastouder; Wendy Hartmann
van kinderopvang ‘’De Beesten boel’’

Esther van Kempen

Opvangdagen: ma-di-do
Huisdieren: kat
Wijk: Trouwlaan
Leeftijd kinderen: 0 tot 4 jaar

Esther van Kempen

Ik ben Esther (1967) en moeder van twee dochters Kim (1999) en Noa (2001) en partner van Albert (1961).
Al geruime tijd ben ik gastouder en ik geniet er volop van.
Heerlijk om de ontwikkeling te zien van een kindje van 3 maanden tot 4 jaar.

Mijn uitgangspunt in de opvang is het kind zoveel mogelijk te volgen in zijn behoeftes.
Ik ben erg van de basis; lekker spelen, op tijd naar bed, samen eten, gezelligheid, veiligheid, geborgenheid en positieve benadering en enthousiast reageren. Tevens hanteer ik regels, fijn voor de kinderen en voor mij; altijd goed om te weten waar je aan toe bent.
Vandaar ook dat ik in overleg blijf met de ouders.

Mijn dochters zijn ook erg betrokken bij de opvang. 3 dagen in de week is er hier natuurlijk een gezellige drukte, waar ze in mee gaan. In de weekenden passen Kim en Noa regelmatig op bij de kinderen thuis.

Dan rest me nog dit te zeggen:WELKOM!

Yoli Garcia Ortega

Opvangdagen: ma t/m vr
Huisdieren: hond en vogel
Wijk: Loven Besterd
Leeftijd kinderen: 0 t/m 12 jaar

Yoli Garcia Ortega

Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen (1995, 1997 en 2000). Ik ben creatief en doe dat ook graag met de kinderen. Ik ben van Spaanse afkomst en houdt dus ook van lekker koken. Kinderen moeten zich vooral op hun gemak voelen bij de opvang en hanteer daarom ook duidelijke regels. Ik vind een goed contact met de ouders belangrijk en maak hier altijd tijd voor.

Kinderopvang Thuis

Postbus 769
5000 AT Tilburg

Ringbaan Oost 240
5018 HC Tilburg

Telefoon: 013 584 05 17
Mail: info@kinderopvangthuis.nl

Privacy voorwaarden

9 + 13 =