Gastouders Tilburg Reeshof

Zoek je huiselijke en kleinschalige opvang in de regio Tilburg? Kinderopvang Thuis heeft gastouders die jouw kind met open armen ontvangen! En je hoeft niet zelf snel iets te regelen als de gastouder plotseling uitvalt of met vakantie is. Wij garanderen de opvang van jouw kind.

Angela van Hest-Bodden

Opvangdagen: ma - di - do
Huisdieren: 2 katten
Wijk: Tuindorp de Kievit
Leeftijd kinderen: 0 tot 4 jaar

Angela van Hest-Bodden

Ik ben Angela van Hest, getrouwd met Erik en samen hebben wij 2 dochters die Floortje (april 2014) en Luna (maart 2016) heten. Wij wonen in de Reeshof in Tilburg in de wijk Tuindorp de Kievit (ook wel bekend als de M-buurt) op slechts 3 minuten afstand van de rondweg. In mijn vrije tijd hou ik ervan om knuffels te haken, spelletjes te spelen en te wandelen met de kids. Ook vind ik het erg leuk om op www.pinterest.com nieuwe inspiratie op te doen voor onder andere knutselwerkjes en spelletjes.

Ik bied professionle kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar in een veilige en huiselijke omgeving, waar jouw kindje volop kan ontwikkelen en groeien. De basis ‘rust, reinheid en regelmaat’ staan hier hoog in het vaandel. Door de kleinschalige opvang voelt jouw kind zich hier snel thuis!

Neem voor meer informatie ook eens een kijkje op

www.facebook.com/gastouderopvangthuisbijangela of neem contact met mij op via onderstaande gegegevens.

Groetjes,
Gastouderopvang Thuis bij Angela
Angela van Hest
06-33662935
angelavanhest@hotmail.com

Patricia de Bakker

Opvangdagen: di-wo-do
Huisdieren: hond
Wijk: Leeuwerik
Leeftijd kinderen: 0 tot 4 jaar

Patricia de Bakker

Ik werk al sinds 2004 als gastouder, dus heb flink wat ervaring. Daarvoor heb ik ook met gehandicapte kinderen gewerkt en als invalster op peuterspeelzalen.
Ik ben sinds 2003 getrouwd met Jan-Willem. Ik heb zelf 3 hele lieve kinderen, (waarvan alleen de jongste nog thuis woont), en een hele leuke stiefzoon. En langzaam komen daar ook de bijbehorende schoondochters in ons leven.
Ik vind het fijn dat ons vak steeds professioneler is geworden. Ik ben nu zzp-er en volg ook veel cursussen. En ik heb een VVE- programma, waar ik leuke dingen uithaal. We hebben een groot huis met ruime tuin. En alle kinderen slapen hier op een aparte slaapkamer in een ledikantje met een aero-sleep matras.

Sharine Rademaker

Opvangdagen: maandag tot en met vrijdag
Huisdieren: geen
Wijk: Campenhoef
Leeftijd kinderen: 0 t/m 12 jaar

Sharine Rademaker

Ik heb drie kinderen van 32, 30 ,15 en vier kleinkinderen. Ben zelf 54 jaar oud en woon samen met mijn man en dochter.

Wat betreft opvoeding ben ik recht door zee, duidelijkheid vind ik erg belangrijk.

Om 10 uur eten we fruit, 12 uur brood en om 15.00 uur een tusendoortje. En degene die na 18.00 uur blijven eten samen met ons warm.

Contact met de ouders is iedere dag, hoe het gegaan is die dag.

Opvang is mogelijk op alle dagen, en van 6.00 uur tot 20.00 uur. Alles uiteraard in onderling overleg.

Joze van Lieshout van de Pas

Opvangdagen: ma t/m vr
Huisdieren: geen
Wijk: Heerevelden
Leeftijd kinderen: 0 tot 13 jaar

Joze van Lieshout van de Pas

Wij zijn een gezin met 2 volwassen kinderen, waarvan 1 momenteel nog inwonend is. Ook hij is erg sociaal met kinderen. Ik pas ongeveer 20 jaar op en de huiskamer is er dan ook volledig op ingericht. Zo is er speelgoed voor diverse leeftijdscategorieën, zoals knuffels, lego, auto’s, poppen,  gezelschapsspellen en creatief materiaal. Hiermee kunnen de kinderen zelfstandig of onder mijn begeleiding aan de slag. Op 30 meter afstand is een speeltuintje waar ze al hun energie kwijt kunnen. In de loop van de tijd heb ik ervaring opgedaan met allerlei soorten kinderen. Zoals kinderen met het downsyndroom, ADHD, of zwakke gezondheid. Kinderen voelen zich hier thuis. Behalve de huiselijke omgeving is dit te danken aan het consequent zijn naar hen toe. Ze kennen de regels en weten waar ze aan toe zijn. Ook duidelijke afspraken naar de ouders en goede onderlinge communicatie zijn voor mij belangrijk. Ik beschik niet over een rijbewijs, dus ik doe alles met de fiets of te voet. Dit houdt in dat ik gebonden ben aan de Reeshof. Meestal is dit geen probleem door zaken, zoals bijv.  het halen en brengen van kinderen van/naar school goed op elkaar af te stemmen. Indien u interesse hebt, neemt u dan gerust contact met mij op, zodat we in een persoonlijk gesprek de zaken nader op elkaar af kunnen stemmen.

Antoinette van Wanrooij

Opvangdagen: ma t/m vr
Huisdieren: hondje
Wijk: Dalem Zuid
Leeftijd kinderen: 0 tot 13 jaar

Antoinette van Wanrooij

Mijn gezinssituatie bestaat uit mijn man en mijn dochter Naomi (1998).
Ouders moeten met een gerust gevoel gaan werken en weten dat het kindje in goede handen is. Door een goede communicatie en ritme probeer ik ze dat gevoel te geven. Met een schone, rustige en veilige omgeving hoop ik het vertrouwen met ouders zo snel mogelijk op te bouwen.
Binnen de huiselijke omgeving is het fijn om met de kinderen te knutselen en gezamelijke spelletjes te doen. Verder ondernemen we veel, zoals wandelen en naar de kinderboerderij gaan.
Maak vrijblijvend een afspraak of kom gerust een kijkje nemen.

Miranda Ooteman

Opvangdagen: ma t/m do van 8.00 - 18.15u, vrijdag in overleg
Huisdieren: geen
Wijk: Leeuwerik
Leeftijd kinderen: 0 tot 4 jaar, 4 tot 12 jaar in overleg

Miranda Ooteman

Sinds ruim negen jaar ben ik ( zelfstandig) gastouder die het belangrijk vind om kinderen op te vangen in een kleinschalige groep. Hier vind het kind meer bewegingsvrijheid en ruimte om zich persoonlijk en op zijn eigen behoeften te ontwikkelen. Zo krijgt ieder kind optimaal zijn aandacht en zorg die het nodig heeft in een huiselijke en gezellige omgeving.
Ook kinderen met een rugzakje, denk aan astma kinderen of kinderen met een specifieke behoefte, zijn bij ons op hun plek. Hier heb ik ruime ervaring mee, aangezien onze zoon ( nu inmiddels volwassen) astma en allergieën had en ik kinderen heb opgevangen die net niet in een kinderdagverblijf geplaatst konden worden. Deze kinderen hebben bij ons hun plekje gevonden. Door kinderen door de dag heen structuur en duidelijkheid aan te bieden brengt dat overzicht en rust met zich mee. De dag wordt door mij terug gekoppeld middels een overdracht schriftje en ik heb regelmatig een moment voor de ouders. Dit om in goed contact met de ouders te blijven en de bijzonderheden of leuke momenten te delen.
Verder vind ik het gezellig om met de kinderen op pad te gaan of creatieve dingen te ondernemen, aangezien ik een creatieve opleiding heb gevolgd. Vanzelfsprekend wordt zelfstandig spelen natuurlijk ook gestimuleerd. Ook gaan we nog regelmatig met een andere gastouder op pad, of ondernemen we samen een thema van het jaar om daar wat leuks op uit te zetten.
Zelf ben ik nu een jonge oma van 49 jaar van een kanjer van een kleinzoon van onze dochter en woon ik samen met mijn 2 mannen in de wijk de Reeshof. De beide manen vinden het allemaal gezellig, dat het huis nooit helemaal stil is.

Mascha de Laat

Opvangdagen: ma t/m do
Huisdieren: geen
Wijk: Koolhoven
Leeftijd kinderen: 0 tot 4 jaar

Mascha de Laat

Een gerustgesteld gevoel op je werk wanneer je kindje in goede handen is. Door veel overleg, het ritme aanhouden van thuis en een open communicatie probeer ik ouders dit gevoel te geven. Een rustige, opgeruimde en schone omgeving zijn naast geborgenheid belangrijke peilers om het vertrouwen met ouders zo snel mogelijk op te bouwen. Binnen de huiselijke omgeving is de opvang niet alleen een heel fijne plek om lekker te spelen, maar vanuit mijn speciaal onderwijsachtergrond is er ook aandacht voor diverse persoonlijke ontwikkelgebieden, zoals motorische vaardigheden tijdens de knutselmomenten, het sociaal emotionele gebied tijdens de gezamenlijke spelletjes en eetmomenten wanneer de kinderen al wat ouder zijn. De cognitieve ontwikkeling krijgt vooral de aandacht tijdens de leuke geheugenspelletjes en praatplaten. De opvang is een plaats waar vertrouwen, verzorging en ontwikkeling samen komen. Naast mijn werk heb ik ook een druk gezinsleven. Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen. Mijn naam is Mascha de Laat, je bent van harte welkom!

Kinderopvang Thuis

Postbus 769
5000 AT Tilburg

Ringbaan Oost 240
5018 HC Tilburg

Telefoon: 013 584 05 17
Mail: info@kinderopvangthuis.nl

Privacy voorwaarden

7 + 4 =