Gastouders Tilburg Reeshof

Kennis maken met gastouders in Tilburg Reeshof? Dan ben je bij Kinderopvang Thuis aan het juiste adres. Wij hebben enthousiaste gastouders in de Reeshof in ons bestand die staan te trappelen om jouw kindje te leren kennen. Op basis van jouw opvangwensen gaan wij graag voor je op zoek naar een geschikte gastouder waar jij je kind met een gerust hart achter kunt laten.

Gastouders met relevant diploma en kinder-EHBO
Kinderopvang Thuis biedt kwalitatieve gastouderopvang. Alle gastouders zijn in het bezit van een relevant diploma, hebben vaak jarenlange ervaring en beschikken allemaal over een diploma kinder-EHBO. Daarnaast vinden er periodiek controles plaats op locatie om te controleren of alles voldoet aan de veiligheidseisen. Zo zijn wij er zeker van dat we werken met professionele gastouders die jouw kind kunnen opvangen in een veilige en vertrouwde omgeving.

Rust en regelmaat
Een plek in de Reeshof, wellicht dicht bij huis, waar jouw kind graag naar toe gaat. Zich thuis voelt. Samen kan spelen met andere kinderen, nieuwe dingen kan leren en de wereld verder kan ontdekken. Maar ook de rust en regelmaat van thuis ervaart. De gastouder speelt hierin een belangrijke rol. Het is dan ook belangrijk dat jij en je kind zich allebei bij de gastouder thuis voelen zodat jullie een goede band op kunnen bouwen met elkaar.

Gastouders Tilburg Reeshof
Bij ons vind je een uitgebreid aanbod van gastouders in Tilburg Reeshof. Woon je in de wijken Dalem, Heyhoef, Koolhoven of Tuindorp dan is de kans groot dat er een gastouder bij je om de hoek zit. Hoe handig is dat! Je brengt en haalt je kinderen eenvoudig op de dagen dat zij bij de gastouder verblijven. Daarin ben je flexibel en kun je zelf goede afspraken maken met de gastouder zodat jullie allebei weten waar jullie aan toe zijn.

Wist je dat… Kinderopvang Thuis de opvang van je kind garandeert! Is de gastouder ziek of met vakantie, wij garanderen de opvang van jouw kind. Scheelt jou een heleboel geregel.

Maak kennis met de gastouders in Tilburg Reeshof:

Mascha de Laat

Opvangdagen: Ma t/m do
Huisdieren: -
Wijk: Koolhoven
Leeftijd kinderen: 0 tot 4 jaar

Mascha de Laat

Een gerustgesteld gevoel op je werk wanneer je kindje in goede handen is. Door veel overleg, het ritme aanhouden van thuis en een open communicatie probeer ik ouders dit gevoel te geven. Een rustige, opgeruimde en schone omgeving zijn naast geborgenheid belangrijke peilers om het vertrouwen met ouders zo snel mogelijk op te bouwen.

Binnen de huiselijke omgeving is de opvang niet alleen een heel fijne plek om lekker te spelen, maar vanuit mijn speciaal onderwijsachtergrond is er ook aandacht voor diverse persoonlijke ontwikkelgebieden, zoals motorische vaardigheden tijdens de knutselmomenten, het sociaal emotionele gebied tijdens de gezamenlijke spelletjes en eetmomenten wanneer de kinderen al wat ouder zijn. De cognitieve ontwikkeling krijgt vooral de aandacht tijdens de leuke geheugenspelletjes en praatplaten.

De opvang is een plaats waar vertrouwen, verzorging en ontwikkeling samen komen. Naast mijn werk heb ik ook een druk gezinsleven. Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen.

Mijn naam is Mascha de Laat, je bent van harte welkom!

Jozé van Lieshout

Opvangdagen: ma t/m vr
Huisdieren: geen
Wijk: Heerevelden
Leeftijd kinderen: 0 tot 13 jaar

Jozé van Lieshout

Ik ben Jozé van Lieshout. In 1991, toen mijn zoon 3 jaar oud was, ben ik als hulpouder bij de crèche begonnen en heb dit 26 jaar met plezier gedaan. Daarnaast ben ik nu (in 2019) zo'n 20 jaar actief als gastouder. In deze periode heb ik veel ervaring opgedaan met allemaal verschillende kinderen. Ik vind het mooi om te zien hoe elk kind tot bloei kan komen. Ik ben flexibel maar hecht wel waarde aan duidelijkheid en goede afspraken.

Wat maakt jou een unieke gastouder?

De meeste oppaskinderen komen hier graag en hebben dikwijls geen zin om naar huis te gaan.
Het is gebleken dat ik veel inzicht heb in het gedrag van kinderen en bijzonderheden doorgeef aan ouders of verzorgers.

Drie kenmerken die Jozé als gastouder typeren:

  • Geduldig
  • Zorgzaam
  • Empathisch vermogen, ik kan me verplaatsen op het niveau van het kind.

Angela van Hest-Bodden

Opvangdagen: ma - di - do
Huisdieren: 2 katten
Wijk: Tuindorp de Kievit
Leeftijd kinderen: 0 tot 4 jaar

Angela van Hest-Bodden

Mijn naam is Angela van Hest, getrouwd met Erik en samen hebben wij 2 dochters die Floortje (april 2014) en Luna (maart 2016) heten. Wij wonen in de Reeshof in Tilburg in de wijk Tuindorp de Kievit (ook wel bekend als de M-buurt) op slechts 3 minuten afstand van de rondweg.

In mijn vrije tijd houd ik ervan om creatief bezig te zijn met het haken van knuffels, spelletjes te spelen en actief bezig te zijn met onder andere bootcamp en hardlopen. Ook vind ik het erg belangrijk om mij te blijven ontwikkelen. Ik ben in het bezit van het IKK certificaat ‘Werken met baby’s’ en momenteel volg ik de opleiding ‘gespecialiseerd pedagogisch medewerker’. Ook volg ik regelmatig cursussen die door het gastouderbureau worden aangeboden.

Ik bied professionele kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar in een veilige en huiselijke omgeving, waar jouw kindje volop kan ontwikkelen en groeien. De basis ‘rust, reinheid en regelmaat’ staan hier hoog in het vaandel. Door de kleinschalige opvang voelt jouw kind zich hier snel thuis!

Gastouderopvang Thuis bij Angela
Angela van Hest

Miranda Ooteman

Opvangdagen: ma t/m do van 8.00 - 18.15u, vrijdag in overleg
Huisdieren: geen
Wijk: Leeuwerik
Leeftijd kinderen: 0 tot 4 jaar, 4 tot 12 jaar in overleg

Miranda Ooteman

Sinds ruim negen jaar ben ik ( zelfstandig) gastouder die het belangrijk vind om kinderen op te vangen in een kleinschalige groep. Hier vind het kind meer bewegingsvrijheid en ruimte om zich persoonlijk en op zijn eigen behoeften te ontwikkelen. Zo krijgt ieder kind optimaal zijn aandacht en zorg die het nodig heeft in een huiselijke en gezellige omgeving.
Ook kinderen met een rugzakje, denk aan astma kinderen of kinderen met een specifieke behoefte, zijn bij ons op hun plek. Hier heb ik ruime ervaring mee, aangezien onze zoon ( nu inmiddels volwassen) astma en allergieën had en ik kinderen heb opgevangen die net niet in een kinderdagverblijf geplaatst konden worden. Deze kinderen hebben bij ons hun plekje gevonden. Door kinderen door de dag heen structuur en duidelijkheid aan te bieden brengt dat overzicht en rust met zich mee. De dag wordt door mij terug gekoppeld middels een overdracht schriftje en ik heb regelmatig een moment voor de ouders. Dit om in goed contact met de ouders te blijven en de bijzonderheden of leuke momenten te delen.
Verder vind ik het gezellig om met de kinderen op pad te gaan of creatieve dingen te ondernemen, aangezien ik een creatieve opleiding heb gevolgd. Vanzelfsprekend wordt zelfstandig spelen natuurlijk ook gestimuleerd. Ook gaan we nog regelmatig met een andere gastouder op pad, of ondernemen we samen een thema van het jaar om daar wat leuks op uit te zetten.
Zelf ben ik nu een jonge oma van 49 jaar van een kanjer van een kleinzoon van onze dochter en woon ik samen met mijn 2 mannen in de wijk de Reeshof. De beide manen vinden het allemaal gezellig, dat het huis nooit helemaal stil is.

Antoinette van Wanrooij

Opvangdagen: ma t/m vr
Huisdieren: hondje
Wijk: Dalem Zuid
Leeftijd kinderen: 0 tot 13 jaar

Antoinette van Wanrooij

Mijn gezinssituatie bestaat uit mijn man en mijn dochter Naomi (1998).
Ouders moeten met een gerust gevoel gaan werken en weten dat het kindje in goede handen is. Door een goede communicatie en ritme probeer ik ze dat gevoel te geven. Met een schone, rustige en veilige omgeving hoop ik het vertrouwen met ouders zo snel mogelijk op te bouwen.
Binnen de huiselijke omgeving is het fijn om met de kinderen te knutselen en gezamelijke spelletjes te doen. Verder ondernemen we veel, zoals wandelen en naar de kinderboerderij gaan.
Maak vrijblijvend een afspraak of kom gerust een kijkje nemen.

Zoek je een gastouder in een andere wijk dan Tilburg Reeshof?

Kijk hier voor gastouders in Tilburg Centrum, Tilburg West,
Tilburg Zuid of Tilburg Noord.

Kinderopvang Thuis

Postbus 769
5000 AT Tilburg

Ringbaan Oost 240
5018 HC Tilburg

Telefoon: 013 584 05 17
Mail: info@kinderopvangthuis.nl

Privacy voorwaarden

7 + 1 =