Gastouders Goirle

Woon je in Goirle en ben je op zoek naar een gastouder bij jou in de buurt? Dan ben je bij Kinderopvang Thuis aan het juiste adres. Wij hebben gastouders in Goirle en omstreken die jouw kind met open armen ontvangen. Samen knutselen, spelen met de anderen opvangkinderen, boekjes lezen of lekker buiten spelen in de zandbak of van de glijbaan. Lekker jezelf zijn, net zoals bij papa en mama thuis.

Kleinschalig
De gastouders in Goirle bieden opvang op kleine schaal. Met een maximum van 6 kindjes per gastgezin krijgt jouw kind altijd voldoende aandacht van de gastouder. Hierdoor bouwen jouw kind en de gastouder vaak al snel een persoonlijke band op en voelt hij/zij zich al snel thuis bij de gastouder. Fijn, dat zorgt er toch voor dat jij je kind met een goed gevoel bij de gastouder achterlaat.

Persoonlijk contact
Wanneer je je kind brengt of haalt kunnen alle bijzonderheden besproken worden. Jij bent vast heel benieuwd wat je kind allemaal gedaan heeft bij de gastouder, maar andersom hoort de gastouder ook graag van jou wanneer er bijzonderheden zijn. Dit persoonlijk contact maakt het voor de gastouder mogelijk de opvang af te stemmen op jouw kind. Zo draagt de gastouder bij aan de ontwikkeling van jouw kind.

Diploma & kinder- EHBO
Wist je dat alle gastouders van Kinderopvang Thuis een relevant diploma én kinder- EHBO hebben. Elk jaar gaan ze op herhaling zodat ze, wanneer nodig, altijd in staat zijn de juiste zorg aan jouw kindje kunnen bieden.

 

Maak kennis met de gastouders in Goirle:

No Results Found

The posts you requested could not be found. Try changing your module settings or create some new posts.