Gastouders Goirle

Woon je in Goirle en ben je op zoek naar een gastouder bij jou in de buurt? Dan ben je bij Kinderopvang Thuis aan het juiste adres. Wij hebben gastouders in Goirle en omstreken die jouw kind met open armen ontvangen. Samen knutselen, spelen met de anderen opvangkinderen, boekjes lezen of lekker buiten spelen in de zandbak of van de glijbaan. Lekker jezelf zijn, net zoals bij papa en mama thuis.

Kleinschalig
De gastouders in Goirle bieden opvang op kleine schaal. Met een maximum van 6 kindjes per gastgezin krijgt jouw kind altijd voldoende aandacht van de gastouder. Hierdoor bouwen jouw kind en de gastouder vaak al snel een persoonlijke band op en voelt hij/zij zich al snel thuis bij de gastouder. Fijn, dat zorgt er toch voor dat jij je kind met een goed gevoel bij de gastouder achterlaat.

Persoonlijk contact
Wanneer je je kind brengt of haalt kunnen alle bijzonderheden besproken worden. Jij bent vast heel benieuwd wat je kind allemaal gedaan heeft bij de gastouder, maar andersom hoort de gastouder ook graag van jou wanneer er bijzonderheden zijn. Dit persoonlijk contact maakt het voor de gastouder mogelijk de opvang af te stemmen op jouw kind. Zo draagt de gastouder bij aan de ontwikkeling van jouw kind.

Diploma & kinder- EHBO
Wist je dat alle gastouders van Kinderopvang Thuis een relevant diploma én kinder- EHBO hebben. Elk jaar gaan ze op herhaling zodat ze, wanneer nodig, altijd in staat zijn de juiste zorg aan jouw kindje kunnen bieden.

 

Maak kennis met de gastouders in Goirle:

Monique Arts

Gastouder Monique Arts
Opvangdagen: Ma t/m do
Huisdieren: Hamster en in toekomst kleine hond
Wijk: Goirle
Leeftijd kinderen: 0 tot 4 jaar

Monique Arts

Mijn naam is Monique Arts en ben 34 jaar.
Ik woon samen met mijn man, Patrick Swinkels, mijn zoon Senna (2007) en op dinsdag/woensdag zijn de kinderen van mijn man bij ons. Isa (2005) en Jens (2007).
Vanaf zomer 2017 zal ons gezin uitgebreid worden met een kleine hond (Kooikerhondje).

Als gastouder zorg ik ervoor dat uw kind (0-4 jaar) in een knusse en veilige omgeving zich kan ontwikkelen tot een zelfstandige en zelfverzekerde kleuter.

Het dagritme zal aangepast zijn op de wensen van u als ouder. De activiteiten die ik aanbied zijn gevarieerd en passen bij de ontwikkeling van uw kind.
Bent u op zoek naar kleinschalige, flexibele opvang met een knusse, huiselijke sfeer waar kinderen kunnen leren en groeien...ik nodig u graag uit om eens langs te komen.

Groeten Monique Arts

Susan Muurmans-Botbijl

Opvangdagen:
Huisdieren:
Wijk: Goirle
Leeftijd kinderen:

Susan Muurmans-Botbijl

Gastouderopvang de Flierefluiters bied kleinschalige kinder opvang. Bij mij staat het kind centraal en zorg ik ervoor dat het kind zich veilig en thuis voelt op de opvang. Naast onbezorgd spelen vind ik het ook belangrijk om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren dit word gedaan door het werken met de VVE methode Kiki, kansen in kinderen.Lekker naar buiten gaan met de kinderen vind ik ook belangrijk, en laten wij nu net vlakbij verschillende natuurgebieden wonen!

Kijk voor meer informatie op www.gastouderopvangdeflierefluiters.nl