Gastouder Angela van Hest-Bodden
Opvangdagen: ma - di - wo -do
Huisdieren: Labrador retriever
Wijk: Tuindorp de Kievit
Leeftijd kinderen: 0 tot 4 jaar

Angela van Hest-Bodden

Mijn naam is Angela van Hest, getrouwd met Erik en samen hebben wij 2 dochters die Floortje (april 2014) en Luna (maart 2016) heten. Wij wonen in de Reeshof in Tilburg in de wijk Tuindorp de Kievit (ook wel bekend als de M-buurt) op slechts 3 minuten afstand van de rondweg.

In mijn vrije tijd houd ik ervan om creatief bezig te zijn met het haken van knuffels, spelletjes te spelen en te wandelen met onze hond Bailey. Ook vind ik het erg belangrijk om mij te blijven ontwikkelen. Ik ben in het bezit van het IKK- certificaat ‘Werken met baby’s’ en volg regelmatig leuke workshops en cursussen die te maken hebben met mijn vakgebied.

Ik bied professionele kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar in een veilige en huiselijke omgeving, waar jouw kindje volop kan ontwikkelen en groeien. De basis ‘rust, reinheid en regelmaat’ staan hier hoog in het vaandel. Door de kleinschalige opvang voelt jouw kind zich hier snel thuis!

Gastouderopvang Thuis bij Angela
Angela van Hest