Opvangdagen: ma t/m vr
Huisdieren: geen
Wijk: Heerevelden
Leeftijd kinderen: 1,5 tot 13 jaar

Jozé van Lieshout

Ik ben moeder van twee kinderen (1988 en 1990) die nog steeds dankbaar zijn voor hun opvoeding en gelukkig goed terecht zijn gekomen. Vanaf ongeveer het jaar 2000 ben ik actief als gastouder en ik doe dit werk nog steeds met veel plezier. Daarnaast ben ik ongeveer 26 jaar werkzaam geweest als hulpouder bij de crèche. In deze periode heb ik veel oppaskinderen gehad, waaronder sommige met een “labeltje”. Elk kind is uniek. Mooi om te zien hoe elk kind tot bloei kan komen en ze van elkaar kunnen leren. Ik ben flexibel, maar hecht wel waarde aan duidelijkheid en goede afspraken. 

Wat maakt mij uniek als gastouder?

  • Wilt u dat uw kinderen actief bezig zijn, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Er is spelgoed voor iedereen. De tijd achter schermen wil ik zoveel mogelijk beperken.
  • Wilt u graag op de hoogte gehouden worden? Ik heb veel inzicht in gedrag van kinderen en vind het belangrijk om ook met de opvoeders in gesprek te gaan. 
  • Verder hoop ik dat u het niet erg vindt als uw kinderen niet mee naar huis willen, want ze hebben niet altijd zin om weer te vertrekken.

Drie kenmerken die Jozé als gastouder typeren:

  • Zorgzaam
  • Geduldig
  • Opmerkzaam