Opvangdagen: ma t/m vr
Huisdieren: geen
Wijk: Heerevelden
Leeftijd kinderen: 0 tot 13 jaar

Jozé van Lieshout

Ik ben Jozé van Lieshout. In 1991, toen mijn zoon 3 jaar oud was, ben ik als hulpouder bij de crèche begonnen en heb dit 26 jaar met plezier gedaan. Daarnaast ben ik nu (in 2019) zo’n 20 jaar actief als gastouder. In deze periode heb ik veel ervaring opgedaan met allemaal verschillende kinderen. Ik vind het mooi om te zien hoe elk kind tot bloei kan komen. Ik ben flexibel maar hecht wel waarde aan duidelijkheid en goede afspraken.

Wat maakt jou een unieke gastouder?

De meeste oppaskinderen komen hier graag en hebben dikwijls geen zin om naar huis te gaan.
Het is gebleken dat ik veel inzicht heb in het gedrag van kinderen en bijzonderheden doorgeef aan ouders of verzorgers.

Drie kenmerken die Jozé als gastouder typeren:

  • Geduldig
  • Zorgzaam
  • Empathisch vermogen, ik kan me verplaatsen op het niveau van het kind.