Gastouder Nancy Andrea van der Velden
Opvangdagen: ma t/m vr
Huisdieren: Poes en buiten konijntjes en vogeltjes
Wijk: Baarle Nassau
Leeftijd kinderen: 0 t/m 12 jaar

Nancy Andrea – van der Velden

Ik ben Nancy Andrea – van der Velden (1983), Li La Leuke Opvang, getrouwd met Erwin Andrea (1976) en wij hebben 2 dochters Mila (2007) en Luna (2009). Sinds 2010 werk ik als gastouder, daarvoor heb ik ruim 9 jaar op een kinderdagverblijf in Teteringen gewerkt. Het werken met kinderen is mijn passie en vanuit die passie doe ik mijn werk. Al jarenlang komen kindjes hier met grote enthousiasme lekker spelen. Kinderen mogen zichzelf zijn en krijgen alle ruimte een eigen ik te ontwikkelen. Spelenderwijs leren we met en van elkaar. We helpen elkaar daar waar nodig is om samen groot te worden. In 2014 heb ik het VVE trajact Kiki gevolgd. Beer Kiki is een vast vriendinnetje in de opvang samen met haar vriendje Beer Koko. Kiki en Koko gaan met de kindjes op reis en door de maandelijkse thema’s leren we nieuwe woordjes, maken we kennis met rekenprikkels en door extra aandacht aan de sociale en emotionele ontwikkeling te besteden krijgen we meer zelfvertrouwen en boven alles is het gewoon heel erg leuk!

Li La Leuke Opvang is: ~ Ruime ervaring in de kinderopvang ~ Opvang in een huiselijke omgeving en kindvriendelijke buurt ~ Gezellige, creatieve, leerzame, flexibele opvang ~ Opvang waarbij oudercontact hoog in het vaandel staat

Wil je meer weten? Neem contact op met Kinderopvang Thuis om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. de koffie/ thee staat bij mij altijd voor je klaar. Tot dan!