Opvangdagen: dinsdag en donderdag
Huisdieren: kat
Wijk: De Blaak
Leeftijd kinderen: 0 tot 4 jaar

Ans van Dongen

Ik ben Ans van Dongen (1945).
Ik ben al meer dan 20 jaar gastouder met veel plezier, de laatste tijd samen met mijn man Paul (1949).
Ik streef ernaar om zoveel mogelijk gelijktijdig kinderen van dezelfde leeftijd te hebben, zodat het voor de kinderen het leukst is. Ik bied de kinderen speelgoed en allerlei materialen aan, en verder laat ik het aan het initiatief van de kinderen over – dat loopt altijd goed.

We hebben een huis met tuin en zandbak, en ruimte zodat ze buiten met fietsjes en autootjes kunnen rondrijden. Het huis heeft verscheidene slaapkamers, zodat ieder op een aparte kamer kan slapen. We zijn woonachtig in de wijk de Blaak. We hebben 1 huisdier, een kat.

Momenteel heb ik genoeg opvangkinderen maar wellicht heb ik over enige tijd ruimte voor nieuwe kinderen. Ik ben werkzaam dinsdag en donderdag. Kinderen in de leeftijd 0 tot 4 jaar zijn van harte welkom.

Kinderopvang Thuis

Postbus 769
5000 AT Tilburg

Ringbaan Oost 240
5018 HC Tilburg

Telefoon: 013 584 05 17
Mail: info@kinderopvangthuis.nl

Privacy voorwaarden

1 + 6 =